Zoeken

Hiba Abouk reageert op controverse rond scheiding van Achraf Hakimi

17 april 2023 - 20:00 - Sport

©

Hiba Abouk heeft gereageerd op de controverse rond haar scheiding van de Marokkaanse voetballer Achraf Hakimi en het feit dat hij geen fortuin heeft om te delen, omdat al zijn bezittingen op naam van zijn moeder staan.

Hiba Abouk zou de helft van de bezittingen en het fortuin van Achraf Hakimi hebben opgeëist. De Marokkaanse verdediger van Paris Saint-Germain (PSG) verdient ongeveer 1,2 miljoen euro per maand. Maar de Spaanse actrice van Tunesische afkomst vernam dat haar ex-man geen enkel bezit op zijn naam heeft staan, noch geld op de bank. Al zijn bezittingen staan op naam van zijn moeder, Saida.

Lees ook: Scheiding Achraf Hakimi en Hiba Abouk: fortuin verdwenen

Na de klap te hebben verwerkt, besloot Hiba Abouk op haar eigen manier te reageren op deze controverse. De ex-vrouw van Hakimi plaatste een foto van haar twee zoons, Amin (3 jaar) en Naim (1 jaar), die ze heeft gehad met de Marokkaanse international, op haar Instagram-account, met als bijschrift "Wat echt belangrijk is. Mijn kinderen".

Achraf Hakimi werd eind februari van verkrachting beschuldigd in Parijs. Een jonge vrouw legde een verklaring af bij de politie waarin ze vertelde dat ze door de Atlas Leeuw was verkracht in zijn woning in de Franse hoofdstad, terwijl zijn vrouw en kinderen op vakantie waren in Dubai. Volgens de advocaat van Hakimi is de rechtsback het slachtoffer van een "poging tot afpersing".

Lees ook: Achraf Hakimi: in naam van de moeder

Enkele weken later maakte Hiba Abouk bekend dat ze een echtscheiding had aangevraagd. Een beslissing die ze al voor de beschuldigingen tegen de Marokkaanse international had genomen. In een verklaring liet de Madrileense actrice weten dat ze "altijd aan de kant van de slachtoffers zal staan". De echtscheidingsprocedure loopt nog. Achraf Hakimi zal op zijn minst kinderalimentatie moeten betalen.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team