Zoeken

Hiba Abouk schittert zonder Achraf Hakimi op filmfestival Cannes

22 mei 2023 - 19:00 - Sport

©

In tegenstelling tot de vorige edities, werd actrice Hiba Abouk niet vergezeld door de Marokkaanse international Achraf Hakimi op de 76e editie van het Filmfestival van Cannes, dat plaatsvindt van 16 tot 27 mei 2023.

Er is geen twijfel meer. Achraf Hakimi en Hiba Abouk hebben definitief een einde gemaakt aan hun leven als koppel. De Spaans-Tunesische actrice was zonder de vader van haar twee kinderen op het filmfestival van Cannes 2023. Haar verschijning trok de aandacht op de rode loper en haar look zorgde voor veel bewondering onder de aanwezige filmsterren. Hiba Abouk deelde zelf verschillende foto’s van het festival op social media, evenals een ticket voor de film "Killers of the Flower Moon".

Lees ook: Achraf Hakimi en Hiba Abouk schitteren op filmfestival Cannes

Een jaar geleden hadden de actrice en Achraf Hakimi samen de trappen van het Filmfestival van Cannes beklommen voor de vertoning van de film "L’innocent" van Louis Garrel. Achraf Hakimi droeg toen een zwart pak in kimono-stijl met satijnen revers. Hiba Abouk was schitterend in een tweedelig witte jurk met een XXL decolleté dat veel reacties uitlokte.

Lees ook: Veel ophef om jurk Hiba Abouk, vrouw van Achraf Hakimi

Vandaag is het koppel een vechtscheiding verwikkeld en wordt de Marokkaanse international verdacht van verkrachting. De kans dat ze ooit nog samen op het wereldbekende filmfestival zullen verschijnen is nihil.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team