Zoeken

Hiba Abouk geniet zonder Hakimi van quality time met haar kinderen (foto’s)

3 mei 2023 - 09:00 - Cultuur

©

Ondanks het einde van haar relatie met Achraf Hakimi en de controverse rond hun echtscheiding, blijft de 36-jarige Spaans-Tunesische actrice Hiba Abouk optimistisch dankzij haar kinderen Amin (3) en Naïm (1).

Om even te blazen besloot Hiba Abouk een dagje naar het strand te gaan met haar twee peuters. "Ontspannen met mijn kinderen", schreef de actrice op Instagram bij een reeks foto’s met haar kinderen op het strand. Hiba Abouk verklaarde onlangs dat het haar kinderen zijn die haar de kracht geven om te vechten en de uitdagingen van het leven aan te gaan. Met haar 1,7 miljoen volgers op Instagram wekte de actrice de interesse van verschillende merken, maar voorlopig richt ze zich volledig op haar kinderen, aldus Lecturas.

Lees ook: Storm aan beledigingen na scheiding Achraf Hakimi en Hiba Abouk

"Mijn kinderen, mijn leven... Ontspan", vervolgde Hiba Abouk in haar bericht. "Ik ben trots op jou" voegde ze er aan toe voor haar oudste zoon, Amin, die erin slaagde een spectaculaire pose voor haar te maken.

Lees ook: Zoveel eist Hiba Abouk van Achraf Hakimi

Hiba Abouk kondigde enkele weken geleden aan dat ze de scheiding van de Marokkaanse PSG-verdediger Achraf Hakimi heeft aangevraagd, daags nadat de Atlas Leeuw van verkrachting werd beschuldigd. Ze zou 10 miljoen euro van Hakimi hebben geëist, maar vernam tijdens de echtscheidingsprocedure dat de speler al zijn bezittingen op naam van zijn moeder heeft gezet.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team