Zoeken

Royal Air Maroc waarschuwt reizigers naar Marokko

6 februari 2022 - 18:20 - Marokko

©

Luchtvaartmaatschappij Royal Air Maroc informeert haar klanten over de voorwaarden voor toegang tot Marokko vanaf 7 februari, de officiële datum van de heropening van het Marokkaanse luchtruim.

De Marokkaanse luchtvaartmaatschappij heeft verschillende tweets verspreid om reizigers te informeren over de voorwaarden voor toegang tot Marokko, van zodra het Marokkaanse luchtruim weer opengaat. Reizigers ouder dan 18 jaar moeten in het bezit zijn van een vaccinatiepas, een negatief PCR-resultaat kunnen voorleggen van minder dan 48 uur voor de check-in (tussen monsterneming en check-in) en een gezondheidsformulier invullen en ondertekenen vóór de check-in, dat online kan worden gedownload.

Lees ook: Royal Air Maroc heeft goed nieuws

Reizigers tussen 6 en 18 jaar moeten een negatief PCR-resultaat kunnen voorleggen van minder dan 48 uur voor de check-in (tussen monsterneming en check-in) en het gezondheidsformulier dat online kan worden gedownload en vóór het inchecken moet worden ingevuld en ondertekend.

Lees ook: Vaccinatiepas niet verplicht voor kinderen die Marokko binnenkomen

Royal Air Maroc deelt ook mee dat reizigers vanaf 6 jaar, na aankomst op Marokkaanse luchthavens, steekproefsgewijs een antigeentest en een PCR-test moeten ondergaan.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2023 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team