Zoeken

Royal Air Maroc kondigt veranderingen aan

28 maart 2022 - 20:50 - Marokko

©

Naar aanleiding van de terugkeer van Marokko naar GMT-tijd in aanloop van de Ramadan, brengt Royal Air Maroc haar klanten op de hoogte van een wijziging van de vluchttijden.

Het vluchtschema van Royal Air Maroc zal met ingang van zondag 27 maart 2022 tot 8 mei 2022, met 2:00 uur worden vervroegd voor vertrekken en aankomsten van verschillende Marokkaanse luchthavens, zo heeft de luchtvaartmaatschappij aangekondigd. Royal Air Maroc dringt er bij haar klanten op aan "tijdig aanwezig te zijn bij de incheckbalies op de luchthaven".

Lees ook: Ramadan 2022: Marokko schakelt over naar wintertijd

Marokko keerde op zondag 27 maart 2022 om 3 uur ’s ochtends terug naar GMT-tijd. In een persbericht legde het ministerie van Digitale Transformatie en Administratieve Hervorming uit dat deze wijziging een antwoord is op de noodzaak om zich aan te passen aan de specifieke kenmerken van de vastenmaand en een gunstige omgeving te creëren voor religieuze praktijken, in overeenstemming met het op 26 oktober 2018 gepubliceerde decreet over de wettelijke tijd en het decreet van de regeringsleider over hetzelfde onderwerp.

Lees ook: Mooie meevaller voor Royal Air Maroc

Tijdens de heilige maand zullen de overheden en lokale autoriteiten van maandag tot vrijdag ononderbroken werken (van 9.00 tot 15.00 uur), aldus het ministerie.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team