Zoeken

Relatie Yassine Bounou en Imane Khallad onder de loep op Instagram

14 januari 2024 - 19:45 - Sport

©

Imane Khallad, de vrouw van de Marokkaanse keeper Yassine Bounou, is haar echtgenoot op Instagram opnieuw gaan volgen, wat duidt op een mogelijke verbetering van hun relatie na geruchten over een scheiding.

Er ontstonden geruchten over een scheiding tussen de Marokkaanse doelman en zijn vrouw na Bounou’s historische deelname aan het wereldkampioenschap voetbal in Qatar. Khallad had Bounou ontvolgd op Instagram, wat de aandacht trok van Marokkaanse supporters en tot speculaties leidde op sociale media.

Lees ook: Foto van schoonmoeder Yassine Bounou is hit op internet

In december werd Bounou uitgeroepen tot "Beste Afrikaanse doelman van het jaar" tijdens een gala-avond georganiseerd door de Afrikaanse voetbalconfederatie in Marrakech. Bounou was niet aanwezig bij de ceremonie, maar vierde de onderscheiding met zijn moeder en zijn teamgenoten van Al Hilal in Saoedi-Arabië. De afwezigheid van Imane Khallad bij deze viering wakkerde de geruchten verder aan.

De keeper vierde ook Nieuwjaar met een groep beroemdheden, zonder zijn vrouw, wat de speculaties over hun mogelijke scheiding versterkte. Het feit dat Imane Khallad nu opnieuw haar echtgenoot volgt op Instagram wordt door veel fans gezien als een teken van verzoening en een terugkeer naar een normale situatie in de relatie van het echtpaar.

Lees ook: Yassine Bounou en Imane Khallad: een leven ver van de geruchten

Yassine Bounou neemt momenteel met de Atlas Leeuwen deel aan de Afrika Cup in Ivoorkust. Het Marokkaans elftal speelt komende woensdag hun eerste wedstrijd in de competitie tegen Tanzania.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team