Zoeken

Ondernemers Melilla bieden lege pakhuizen gratis aan door einde smokkel

11 februari 2022 - 15:00 - Economie

©

In Melilla bieden ondernemers aan hun opslagplaatsen, die sinds de sluiting van de grens met Marokko ongebruikt zijn gebleven, op korte termijn ter beschikking te stellen van bedrijven die zich in deze autonome stad willen gaan vestigen.

"We hebben begrepen dat de minister van Toerisme en de algemeen directeur van de regio maandag een bijeenkomst zullen hebben met de afgevaardigden van het technologiepark van Malaga en we hebben voorgesteld onze opslagplaatsen te benutten op korte termijn, voor bedrijven die hun werkzaamheden in Melilla willen starten", zegt Abdeselam Mohamed, voorzitter van de vereniging van handelaars van Melilla (ACSEMEL).

Lees ook: Melilla: ’grens’ of ’poort’, een zinloze polemiek

Abdeselam Mohamed legt uit dat deze ruimten een groot economisch voordeel bieden door de ligging in de onmiddellijke nabijheid van de luchthaven.

Lees ook: Sebta en Melilla economisch bedreigd door einde smokkel

Volgens de woordvoerder van de handelaars in Melilla heeft de plaatselijke regering van de stad veel belangstelling voor dit voorstel, dat aan de directie van het technologiepark van Málaga zal worden voorgelegd.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team