Zoeken

Nieuwe vluchten tussen steden in het noorden van Marokko

2 december 2021 - 12:40 - Economie

©

In het kader van de uitbreiding van de interne luchtverbindingen heeft de Regionale Raad van het Noorden van Marokko de luchtvaartmaatschappijen toestemming gegeven verschillende routes te hervatten om het toerisme in de regio te bevorderen.

Dankzij een voorlopige overeenkomst met Royal Air Maroc kan de luchtvaartmaatschappij de vluchten tussen de steden Tanger en Al Hoceima vanaf 6 december voortzetten, aldus een persbericht van de Raad Tanger-Tetouan-Al Hoceima.

Lees ook: Zeven nieuwe vluchten vanuit Airport Weeze naar Marokko

Royal Air Maroc zal twee vluchten per week uitvoeren tussen de twee steden Tanger en Tetouan, op maandag en woensdag, als onderdeel van de uitbreiding van de interne luchtdiensten. "Deze luchtverbinding zal het interne toerisme tussen de twee steden helpen bevorderen en goedkope reizen voor een grote groep mensen vergemakkelijken", aldus de Raad.

Lees ook: Wizz Air biedt nieuwe vluchten aan naar Marokko

Ook werden twee andere overeenkomsten goedgekeurd met de luchtvaartmaatschappij Air Arabia en de betrokken ministeries om de luchtverbindingen van Tanger naar Nador en Agadir te verbeteren.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2022 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team