Zoeken

Tui fly gaat negen Marokkaanse steden bedienen vanuit België

14 oktober 2021 - 10:00 - Economie

©

TUI Fly is van plan om vanaf november negen nieuwe vluchten vanuit Brussel, Charleroi en Antwerpen naar Marokko te lanceren. In totaal zullen er 27 wekelijkse vluchten worden uitgevoerd.

Via een persbericht kondigt TUI Fly Belgium de versterking aan van zijn aanbod naar Marokko, door een aantal nieuwe en exclusieve routes vanuit België voor te stellen. De Belgische lagekostenmaatschappij zal vanuit de luchthavens van Brussel, Charleroi en Antwerpen verbindingen uitvoeren met de luchthavens van Marrakech, Agadir, Casablanca, Nador, Oujda, Al Hoceima, Rabat, Tanger en Tetouan. Het bedrijf gaat na anderhalf jaar afwezigheid, nu ook een aantal pakketreizen aanbieden.

Lees ook: Luchtvaartmaatschappijen komen weer massaal naar Marokko

TUI Fly zal drie wekelijkse vluchten uitvoeren vanuit Antwerpen naar Nador en twee naar Tanger. Vanaf 15 november 2021 zal de luchtvaartmaatschappij ook een wekelijkse vlucht organiseren van Brussel naar Tetouan en Casablanca. Daarnaast biedt het bedrijf ook drie wekelijkse vluchten aan tussen Brussel en Marrakech en Agadir.

Lees ook: Brussels Airlines vliegt naar drie nieuwe Marokkaanse bestemmingen

De lagekostenmaatschappij gaat bovendien ook drie wekelijkse vluchten exploiteren vanuit Charleroi naar Casablanca, Nador en Oujda en twee wekelijkse vluchten naar Tanger en Rabat. Charleroi wordt verbonden met Al Hoceima aan de hand van één wekelijkse vlucht.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2021 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team