Zoeken

Wizz Air biedt nieuwe vluchten aan naar Marokko

26 juli 2021 - 18:20 - Economie

©

Wizz Air, Hongaarse luchtvaartmaatschappij, heeft plannen om in oktober 2021 twee nieuwe routes vanuit Italië naar Marokko te openen.

De eerste route tussen Milaan Malpensa en Marrakech zal op 2 oktober 2021 van start gaan. Wizz Air bericht dat er vier keer per week naar Marrakech zal worden gevlogen. De vluchten staan op dinsdag, donderdag, zaterdag en zondag gepland.

Lees ook: Eurowings Discover bevestigt start van vluchten naar Marokko

Een andere route zal op 3 oktober worden geopend tussen de Mohammed V luchthaven in Casablanca en Bologna in Italië. De vluchten staan twee keer per week op woensdag en zondag gepland.

"Deze nieuwe vluchten zullen de culturele en economische betrekkingen tussen Italië en Marokko helpen versterken. Het zal de ontwikkeling van de lokale economie, de luchtvaart en het toerisme bevorderen en de mogelijkheid geven om aan lage prijzen reizen van hoge kwaliteit te boeken", verklaarde Paulina Gosk, corporate communication manager bij Wizz Air.

De tickets voor een vlucht tussen Milan Malpensa en Marrakech zullen vanaf 29,99 euro worden verkocht. Tussen Casablanca en Bologna zal de beginprijs iets duurder zijn, met name 39,99 euro.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2023 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team