Zoeken

Air Nostrum opent nieuwe routes naar Marokko

16 februari 2022 - 09:40 - Economie

©

Air Nostrum kondigt de lancering aan van nieuwe routes naar Marokko. De luchtvaartmaatschappij van Iberia Group zal vluchten uitvoeren van Malaga naar Casablanca, Tetouan, Tanger en Nador, vanaf 1 juni tot 29 oktober.

De luchtvaartmaatschappij wil "voldoen aan de groeiende vraag die vooral in het zomerseizoen wordt genoteerd". Air Nostrum zal dit seizoen de route Malaga-Tetouan lanceren en daarnaast net als in de voorgaande jaren, andere belangrijke routes hervatten, zoals Malaga-Casablanca en Malaga-Tanger, schrijft Preferente.

Lees ook: Transavia: boekingen naar Marokko gaan door het dak

Naast deze vluchten, die op 1 juni starten en tot 29 oktober zullen worden aangeboden, is de luchtvaartmaatschappij ook van plan vluchten naar Nador te verzorgen vanaf Alicante en Palma de Mallorca, tussen 1 juni en 4 september. Air Nostrum is voornemens "indien mogelijk dienstregelingen aan te bieden die de verbindingen in Madrid vergemakkelijken met de rest van de bestemmingen van de Iberia Group" en belooft ook aantrekkelijke prijzen aan klanten die vóór 31 maart boeken.

Lees ook: TUI Fly hervat vluchten naar Marokko

Een enkele vlucht van Málaga naar Tetouan kost 38 euro en een vlucht van Málaga naar Casablanca kost 69 euro, alle belastingen inbegrepen. Voor vluchten van Alicante naar Nador zullen reizigers 64 euro moeten betalen, tegenover 74 euro voor vluchten van Mallorca naar dezelfde bestemming.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team