Zoeken

Ihattaren sterk bijgekomen, fans teleurgesteld

17 december 2022 - 19:00 - Sport

©

Er gaat veel mis in het leven van de Marokkaans-Nederlandse voetballer Mohamed Ihattaren. In de afgelopen periode hintte hij dat hij zou terugkeren naar PSV, maar dat blijkt alsnog niet het geval te zijn. Op een recente foto van de speler op Twitter is te zien dat hij terug veel is bijgekomen.

De zaakwaarnemer van de aanvallende middenvelder heeft in de afgelopen weken geprobeerd een terugkeer bij PSV te bewerkstelligen, maar tot dusver blijft die deur echter zo goed als dicht, schrijft soccernews.

Lees ook: Politie arresteert Mohamed Ihattaren

Dit seizoen leek het voetbaltalent terug goed te gaan presteren bij Ajax. In de zomer zag hij er afgetraind en fit uit, maar hij trainde door verschillende persoonlijke omstandigheden niet meer mee, en dat is duidelijk te zien op zijn recente foto’s. Op sociale media zijn veel fans teleurgesteld dat hij in een half jaar tijd opnieuw zoveel kilo’s is bijgekomen.

Lees ook: Ihattaren woont deels bij familie Nouri

Ihattaren haalt het nieuws tegenwoordig vooral vanwege zaken die niets te maken hebben met zijn sportieve prestaties. En dat terwijl hij enkele jaren geleden bij PSV nog werd gezien als één van de grootste voetbaltalenten op de Europese velden.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team