Zoeken

Ihattaren slachtoffer van ’bedreigingen en intimidatie’

19 juli 2022 - 10:20 - Sport

©

Mohamed Ihattaren zou het slachtoffer zijn van ’bedreigingen en intimidatie’. Volgens De Telegraaf is dat de reden waarom Ihattaren momenteel afwezig is bij Ajax. Zondagmiddag werd al bekend dat Ihattaren niet met de Amsterdammers op trainingskamp gaat naar Oostenrijk.

Ajax zegt dat Ihattaren afwezig is omdat hij niet fit is, maar verschillende media melden dat de speler last heeft van bedreigingen. Bronnen binnen de club beweren dat de intimidatie en bedreigingen niet gezocht moet worden bij de fans, schrijft nu.nl.

Lees ook: Overlijden vader was aanleiding voor instorting Ihattaren

Ihattaren zou van Ajax de tijd hebben gekregen om de problemen in zijn privésfeer op orde te brengen. Daarna kan hij pas opnieuw aansluiten bij de selectie. Coach Schreuder zou de speler thuis hebben opgezocht om hem te steunen en Ajax zou ook mee nadenken over eventuele oplossingen. Ihattaren was afgelopen week ook afwezig op de trainingen.

Lees ook: Mohamed Ihattaren denkt nog steeds aan Marokkaans elftal

Officieel meldt Ajax dat Ihattaren thuis blijft omdat hij niet fit is, maar de aanvallende middenvelder maakte tijdens de eerste twee oefenduels eigenlijk best een sterke indruk. Daarna is hij niet meer in actie gekomen voor de Amsterdammers.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2022 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team