Zoeken

Mohamed Ihattaren opgepakt na conflict

14 februari 2023 - 17:00 - Sport

©

De politie heeft op zondag voetballer Mohamed Ihattaren aangehouden in Amsterdam na een conflict in de relationele sfeer. Zijn woning in Vleuten is daarna doorzocht. De politie bevestigt de arrestatie van Ihattaren, maar geeft geen verdere details.

Ihattaren werd maandag verhoord en blijft voorlopig in bewaring. Het incident houdt geen verband met zijn arrestatie in november vorig jaar vanwege bedreigingen. Zijn profbestaan bij Juventus zal door dit nieuw incident ongetwijfeld worden bemoeilijkt.

Lees ook: Coach Ajax: "Ik zag Ihattaren als onze nieuwe Ziyech"

De 21-jarige aanvaller brak op jonge leeftijd door bij PSV en schopte het tot de voorselectie van het Nederlands elftal. Zijn problemen begonnen na de dood van zijn vader, hij had het mentaal zwaar en kon niet opschieten met de toenmalige trainer van PSV, Roger Schmidt. Hij vertrok naar het Italiaanse Juventus, dat hem verhuurde aan Sampdoria. Daar kon hij opnieuw niet goed aarden.

Lees ook: Ihattaren sterk bijgekomen, fans teleurgesteld

Juventus verhuurde hem vervolgens aan Ajax, waar hij deze zomer goed van start ging, maar daarna niet meer verscheen op de trainingen. De Telegraaf schreef toen dat zijn afwezigheid te maken had met bedreigingen uit het criminele milieu.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team