Zoeken

Politie arresteert Mohamed Ihattaren

22 november 2022 - 23:00 - Sport

©

De 20-jarige Mohamed Ihattaren is dinsdagmiddag gearresteerd door de politie in Utrecht. Hij wordt verdacht van ernstige bedreiging. Recent hoorde hij van Ajax dat de club niet meer met hem in zee wil gaan.

Een politiewoordvoerder bevestigde aan NU.nl dat een twintigjarige Utrechter dinsdag is opgepakt vanwege een bedreiging. De Telegraaf meldt dat het om Ihattaren gaat. Agenten in burger en in uniform haalden volgens de krant Ihattaren in zijn huis op en brachten hem daarna naar een politiebureau. Het is niet duidelijk wie er juist is bedreigd en waarom. De politie onderzoekt de komende dagen een aangifte tegen hem. Het is ook onduidelijk of de voetballer tijdens het onderzoek vast blijft.

Lees ook: Mohammed Ihattaren en TikTokster Yasmine uiteen

Ihattaren brak op jonge leeftijd door bij PSV en schopte het tot de voorselectie van het Nederlands elftal. Zijn problemen begonnen na de dood van zijn vader, hij kreeg mentale problemen en kon niet opschieten met de toenmalige trainer van PSV, Roger Schmidt. Hij ging naar het Italiaanse Juventus, dat hem verhuurde aan Sampdoria. Daar kon hij opnieuw niet goed aarden.

Lees ook: Ihattaren woont deels bij familie Nouri

Juventus verhuurde hem vervolgens aan Ajax, waar hij deze zomer goed van start ging, maar daarna niet meer verscheen op de trainingen. De Telegraaf schreef toen dat zijn afwezigheid te maken had met bedreigingen uit het criminele milieu. Recent werd bekend dat Ihattaren bij de familie Nouri verblijft en dat hij daar tot rust komt en zelfs opnieuw is beginnen trainen.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team