Zoeken

Ihattaren terug vrij na arrestatie voor mishandelen TikTok-ster Yasmine

15 februari 2023 - 22:00 - Sport

©

Mohamed Ihattaren is terug vrij maar wordt wel vervolgd. Hij wordt ervan verdacht zijn vriendin, de 20-jarige TikTok-ster Yasmine Driouech, in zijn huis in Vleuten te hebben mishandeld.

Volgens bronnen dicht bij het onderzoek probeerde Yasmine haar klacht tegen Ihattaren in te trekken, maar het OM heeft besloten om hem toch te vervolgen.

Lees ook: Mohamed Ihattaren opgepakt na conflict

Ihattaren werd zondag gearresteerd en zijn woning werd doorzocht na een conflict in de relationele sfeer. De jonge voetballer werd dinsdagmiddag vrijgelaten, maar blijft verdachte.

Yasmine Driouech en Mohamed Ihattaren verloofden zich in september. Enkele weken later bleek dat ze al weer uiteen waren. Later zouden de twee zich opnieuw hebben verzoend. Ihattaren zou vorig jaar ook zijn bedreigd door de familie van de influencer nadat hun relatie bekend werd.

Lees ook: Mohammed Ihattaren en TikTokster Yasmine uiteen

De voetbalcarrière van Ihattaren is door zijn persoonlijke problemen in gevaar. Ajax Amsterdam besloot hem in oktober naar Juventus terug te sturen, waar hij nog tot 2025 onder contract staan. Maar ook de Italiaanse club ziet hem het liefst vertrekken.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team