Zoeken

Gad Elmaleh middelpunt schandaal in Marokko

28 januari 2023 - 21:00 - Cultuur

©

De Marokkaanse comedian Gad Elmaleh toert van 29 januari tot 4 februari door Marokko. Op sociale media stellen fans de slechte organisatie van de voorstellingen en de exorbitante prijzen van de tickets aan de kaak.

Gad Elmaleh treedt op 29 en 30 januari op in Casablanca, op 31 januari en 1 februari in Rabat en op 3 en 4 februari 2023 in Marrakech. Zodra de data werden aangekondigd haastten de fans van de artiest zich naar het platform waarop de tickets worden verkocht. De prijzen van de voorstellingen werden vastgesteld op 250 dirham voor de optredens in Casablanca, en 320 dirham voor de twee andere steden.

Lees ook: Gad Elmaleh openhartig over burnout

Gezien het zeer grote aantal aankopen, kondigde de organisatie echter een overboeking aan. Verschillende aankopen van tickets werden als gevolg daarvan vroegtijdig geannuleerd en terugbetaald. De situatie leidde tot veel boosheid bij de fans die uitkeken naar de show van de Marokkaanse comedian. Ook Gad Elmaleh zelf is boos over de parallelle verkoop van tickets.

Op de zwarte markt, met name op advertentiesites, werden inderdaad verschillende verkochte tickets teruggevonden met een prijs die vele malen hoger ligt dan de normale verkoopprijs, namelijk tussen 1500 en 5000 dirham.

Lees ook: Gad Elmaleh over ontmoeting met Paus Franciscus

In een reactie wezen verschillende internetgebruikers op de slechte organisatie van de optredens van de cabaretier. "De plaatsen werden toegewezen aan andere mensen, er is geen overboeking of twee! Bewijs het!", "Ik betaalde voor mijn tickets, ik boekte ze vroegtijdig!!!! Ik wil mijn geld niet terug, ik wil de voorstelling zien!" is te lezen in verschillende Tweets gevolgd door screenshots.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team