Zoeken

WK voor clubs in Marokko: tickets binnen 24 uur uitverkocht

28 januari 2023 - 16:00 - Sport

©

De kaarten voor het WK voor clubs, die op vrijdag 20 januari in de verkoop gingen, zijn bijna volledig uitverkocht. De overgrote meerderheid van de tickets werd in minder dan 24 uur verkocht via de FIFA-website. De fans zijn gedwongen zich te wenden tot de zwarte markt, waar de tickets tegen hoge prijzen worden aangeboden.

De ticketverkoop voor de Mondialito, die van 1 tot 11 februari in Marokko plaatsvindt, is een groot succes. Bijna alle kaarten zijn verkocht, meldt Medias24. Op het FIFA-platform zijn geen kaarten meer verkrijgbaar voor de grote en kleine finales en voor de wedstrijden van Wydad en Real Madrid.

Lees ook: Tot 2000 dollar voor ticket Marokko-Spanje op zwarte markt

Dinsdag waren alleen nog kaarten voor de openingswedstrijd, die zal plaatsvinden in het Grote stadion in Tanger, en kaarten voor de Zuid-Afrikaanse wedstrijd Seattles - Sounder beschikbaar.

Lees ook: Grote stadion Tanger klaar voor Mundialito

Dit enorme commerciële succes veroorzaakte echter wrevel bij de fans. Nu worden tickets op websites doorverkocht tegen opgeblazen prijzen tussen 800 en 1200 dirham, tien keer hoger dan de door de FIFA vastgestelde prijzen.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2023 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team