Zoeken

Wedstrijd Marokko-Brazilië: tickets moeilijk te bemachtigen

18 maart 2023 - 20:30 - Sport

©

In aanloop naar de vriendschappelijke wedstrijd tussen Marokko en Brazilië in het Grote Stadion van Tanger, heeft de Marokkaanse voetbalbond (FRMF) de online verkoop van tickets aangekondigd. Er zijn echter veel problemen met de online verkoop, wat sterk wordt gehekeld door de supporters.

Vele Marokkaanse supporters proberen sinds de aankondiging door FRMF van de beschikbaarheid van tickets voor het oefenduel tussen de Atlas Leeuwen en de Seleção, een ticket te bemachtigen. Helaas zijn de online verkoop en het ophalen van de tickets geen eenvoudige zaken. Veel supporters zijn naar de website gegaan om tickets te kopen, wat opnieuw leidde tot veel technische storingen.

Lees ook: Voorlopige selectie oefenduels Marokko bekend

"Degene die deze site heeft ontworpen is een beginner. Vragen om de browser niet te sluiten is een fout. Duizenden sessies blijven open en worden nooit gesloten. De site zal snel overweldigd zijn. De betalings-API is geleverd door CMI. Maar het is niet wat blokkeert", zegt Khalid Ziani, een expert in informatie- en communicatietechnologie.

Lees ook: Brazilië speelt oefenduel tegen Marokko zonder Neymar

Na het succesvol aankopen van de tickets worden supporters geconfronteerd met eindeloze wachttijden om hun tickets te krijgen. Op sociale media roepen ze op tot een dringende oplossing om "supporters een goede klantervaring te bieden". De verkoopprijs van tickets is 100 dirham voor de categorie III, 300 dirham voor de categorie II en 500 dirham voor categorie I.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team