Zoeken

Diam’s onthult nieuw project in Marrakech

7 oktober 2022 - 09:00 - Cultuur

©

Nadat ze meer dan tien jaar geleden het toneel verliet, houdt voormalig rapster Diam’s zich nu onder meer bezig met binnenhuisarchitectuur. Ze heeft een nieuw project in Marrakech.

De 42-jarige Mélanie Georgiades, beter bekend onder haar artiestennaam Diam’s, ging aan de slag als binnenhuisarchitecte nadat ze eerst kantoorboekhandel Mel by Mel opende en vervolgens het reisagentschap Hégire Voyages, om "haar broeders en zusters de kans te geven om in de best mogelijke omstandigheden op Omra-bedevaart te gaan, in alle vertrouwen en sereniteit", vertelde ze aan de krant Le Dauphiné. Maar het reisbureau kwam nooit van de grond omwille van de coronacrisis.

Lees ook: Villa voetballer Mimoun Mahi staat te koop

Via haar Instagram-account Home by Mel, biedt de voormalige rapster nu verblijven aan in een door haar ingerichte luxe villa in Marrakech. Villa M ligt zo’n tien kilometer van het stadscentrum verwijderd en beschikt over een enorme tuin, ontworpen met Atelier KLP. De tuin heeft ook een "overloopzwembad met spiegeleffect, van vijftien bij vijf meter", met een uitzicht op het Atlasgebergte. Het zwembad is het "het hele jaar door verwarmd en afgeschermd door een rolluik van polycarbonaat".

"Villa M zit vol kleine details die het verschil maken. Een kleine leeshoek onder prachtige witte gordijnen, grenzend aan de keuken, een prachtige ruimte verfraaid door een sublieme zwarte tadelakt tafel en een enorme spiegel," staat er te lezen op het Instagram account Home By Mel. Een nacht in deze luxueuse en ontspannende villa kost ongeveer 500 euro. Een extraatje voor de voormalige rapster? Niet echt! "Met wat ik in het verleden heb verdiend, kan ik gemakkelijk leven. Dus geld is geen primaire motivatie", verklaarde ze aan de Journal du dimanche in 2017.

Lees ook: Zangeres Vitaa bouwt villa in Marrakech

"Op een dag besefte ik dat geld, succes en macht me niet gelukkig maakten. Ik was op zoek naar geluk. Ik was erg verdrietig en eenzaam [...] Ik besefte niet dat ik met God moest praten. En nu, als er dingen gebeuren in mijn leven, goed of slecht, weet ik dat Allah naar me luistert," zei ze in 2019 in een interview met Arab News. Diam’s draagt nu een hoofddoek en is moeder van drie kinderen, Maryam (10), Abraham (7), en Luqman (5) en dat maakt haar zichtbaar gelukkig.

Bladna.nl