Zoeken

Yazmin Oukhellou in Marrakech na dodelijk ongeval met vriendje in Turkije

7 september 2022 - 18:00 - Cultuur

©

De Britse realityster Yazmin Oukhellou probeert in Marrakech te herstellen van haar ernstige auto-ongeluk in Turkije. Ze kreeg onlangs een inzinking, vlak nadat ze een foto van zichzelf op haar Instagram-account had gepost.

"Net nadat ik de foto had genomen, kreeg ik een aanval," vertelde Yazmin Oukhellou aan de krant Daily Mail. Ze verwijst naar een foto die ze nam in een hotel in Marrakech, waarop ze in een zwarte bikini geniet van de Marokkaanse zon, met haar telefoon in de hand. Ze zegt dat ze er alles aan doet om "in het heden te leven", na het recente ongeluk samen met haar vriend Jake McLean.

Lees ook: Yazmin Oukhellou herstelt van ernstig ongeluk in Marrakech

Het ongeluk vond plaats op 3 juli in Turkije. Het leven van Yazmin Oukhellou kon gered worden, maar haar vriend Jake McLean was op slag dood. "Ik kon gewoon voelen dat mijn arm helemaal onder het bloed zat. Het was alsof ik in een warm bad lag, er was zoveel om me heen. Op hetzelfde moment, probeerde ik Jake wakker te maken. In mijn hoofd dacht ik, ’OK, hij is gewoon bewusteloos, ik leef, dus hij moet ook leven,’" vertelde ze aan The Sun.

Lees ook: Pas bevallen zangeres Vitaa herstelt in Marrakech

Het stel zou kort voor het auto-ongeluk ruzie hebben gehad in een nachtclub. In een verklaring aan de Turkse autoriteiten zei Anita Walsh, de moeder van Jake, dat Yazmin mogelijk een rol heeft gespeeld bij de dood van haar zoon. Als gevolg daarvan werd haar vorige maand verboden de begrafenis van de zakenman bij te wonen. Maar de Towie-ster wil liever hun goede herinneringen levend te houden. "Ik ben zo dankbaar voor onze herinneringen en voor de speciale tijd die Jake en ik deelden. Ik ben niet gestopt met aan hem te denken en ik zal hem altijd blijven missen. Hij zal altijd een speciaal plekje hebben in mijn hart," zei ze.

Bladna.nl