Zoeken

Rapper Lbenj reageert op geruchten over zijn scheiding

9 oktober 2022 - 11:00 - Cultuur

©

De Marokkaanse rapper Zakaria Bennaji, beter bekend onder zijn artiestennaam "Lbenj", heeft een grote controverse veroorzaakt op sociale media nadat hij afgelopen zondag zijn scheiding bekend maakte op zijn officiële Instagram account.

De rapper had via een story gezinspeeld op scheiding met het volgende bericht: "De boodschapper van God, Moge de vrede en zegeningen van Allah met hem zijn, zei dat de meest gehate halal voor Allah de echtscheiding is."

Lees ook: Vechtscheiding danseres Maya eindelijk voorbij?

Le Site info nam contact op met rapper Lbenj, die de scheiding van zijn vrouw bevestigde, maar ook benadrukte dat hij geen verdere details over zijn scheiding zal geven tot alle juridische stappen voltooid zijn.

Zijn vrouw zou een Instagram-account geopend hebben op naam van hun zoon, Mohamed Bennaji, waarin zij hun scheiding bevestigde en hem tegelijkertijd van ontrouw beschuldigde. Lbenj zegt daar niet van op de hoogte te zijn en is ervan overtuigd dat het niet van zijn vrouw komt, maar een vals relaas is dat aan haar wordt toegeschreven.

Lees ook: Huwelijk Dounia Batma en Mohamed Al Turk gestrand

Zakaria Bennaji kondigde zijn huwelijk in oktober 2020 aan, door een foto te plaatsen van zichzelf en zijn bruid, van wie hij het gezicht hij zorgvuldig verborgen hield met een hart-emoji.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team