Zoeken

Villa voetballer Mimoun Mahi staat te koop

11 juli 2022 - 10:00 - Sport

©

De villa van FC Utrecht-aanvaller Mimoun Mahi en zijn vrouw Daisy Vlasman-Mahi staat te koop. Hun gezin wordt uitgebreid met een derde kindje en daarom is de villa na twee jaar al te klein geworden.

De villa van het gezin Mahi is nog geen twee jaar oud. Het koppel was oorspronkelijk op zoek naar een woning in Alphen, waar Daisy Vlasman-Mahi opgroeide. "Maar daar was echt niets te vinden wat ons beviel. We hebben het gekocht van mijn nichtje. Hiervoor hebben we eerst vijf jaar in Groningen gewoond en een jaar in Zwitserland. Toen Mimoun twee jaar geleden voor FC Utrecht ging voetballen, zochten we een woning in de buurt", vertelt ze in het AD.

Lees ook: Jennifer Lopez wil villa met Marokkaanse hamam kopen

Daisy en Mimoun vonden de indeling van de villa goed passen bij hun gezinssituatie met twee kinderen, maar met een derde kind op komst moest er herschikt en omgebouwd worden, en kwam ook hun wens om ooit zelf een huis te bouwen opnieuw naar boven. "We willen graag ruimte voor een zwembad en een gym. De kavel hiernaast was nog als enige in de wijk te koop. We hebben het hier ontzettend naar ons zin, dus was het logisch om daar onze nieuwe woning te laten bouwen. Onze slaapkamer komt op de bovenste verdieping. De tussenverdieping wordt helemaal voor onze drie kinderen."

Lees ook: Gims zet villa in Marrakech te koop

De vader van Daisy gaat het bouwproject leiden. "Mijn vader kan zich er helemaal in uitleven en is er bijna iedere dag mee bezig. Het is ook niet het eerste huis dat hij heeft laten bouwen. Hij heeft al een woning voor zichzelf en voor mijn broer laten bouwen. Nu is hij bezig met een woning in Spanje. Dus met ons huis komt het ook helemaal goed." Een ander voordeel is dat de verhuis niet zo zwaar wordt. Daarnaast weten ze nu al "dat de kopers onze nieuwe buren worden", aldus Daisy Vlasman-Mahi.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team