Zoeken

Celebs scheiden in Marrakech

31 december 2022 - 14:00 - Cultuur

©

Adrianna Karembeu, voormalig Slowaaks model en tv-presentatrice, heeft op haar Instagram-account aangekondigd na 12 jaar huwelijk te gaan scheiden van Aram Ohanian
, de vader van haar dochter Nina. Het echtpaar woont al jaren in Marrakech. "Een minnelijke maar pijnlijke scheiding", schreef ze op Instagram.

"Ik schrijf met een gebroken hart deze zinnen. Twaalf prachtige jaren brachten we samen door. Ik beefde elk moment. Ik heb nooit zoveel gelachen als aan jouw zijde," zegt Adriana Karembeu weemoedig. "Ik hield zoveel van ons prachtige verhaal. Maar vandaag hebben we besloten onze eigen weg te gaan. De liefde zal nooit eindigen. Je gaf me de mooiste schat van allemaal, onze Nina. Je bent en blijft," schreef ze.

Lees ook: Topmodel Adriana Karembeu opent hotel in Marrakech

Een reden voor haar scheiding van de Armeense zakenman Aram Ohanian heeft Adriana Karembeu niet gegeven. In 2011 ontmoette het stel elkaar en drie jaar later gaven ze elkaar het jawoord in Monaco. Daarmee kwam een droom uit voor het ex-model, dat een gezin wilde stichten. "Op mijn leeftijd is het erg moeilijk. Ik probeer het met al mijn kracht! Als dat niet lukt, moet je het begrijpen. Op je vijftigste kun je geen kind krijgen..." zei ze destijds tegen de krant Le Figaro. De verwachtingen werden in 2018 beloond met de komst van Nina, tot grote vreugde van het echtpaar.

Lees ook: Adriana Karembeu gaat in Marokko wonen

Het koppel vestigde zich na hun huwelijk in Marrakech waar Adriana Karembeu een hotel opende. Aram Ohanian is onder meer eigenaar van de Jad Mahal, een luxe restaurant en nachtclub in de toeristische stad.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team