Zoeken

Celebs steunen Atlas Leeuwen na uitschakeling op Afrika Cup

31 januari 2024 - 21:30 - Sport

©

Na de uitschakeling van het Marokkaans elftal op de Afrika Cup door Zuid-Afrika, hebben verschillende Marokkaanse beroemdheden hun steun en solidariteit betuigd. De teleurstelling was groot, maar de steunbetuigingen benadrukken de nationale trots en waardering voor de Atlas Leeuwen.

De bekende Marokkaanse zangeres Latifa Raafat prees de prestaties van het Marokkaanse team en benadrukte dat zij ondanks de arbitrale onrechtvaardigheden waarmee ze tijdens de wedstrijd te maken kregen, goed hebben gespeeld. Op haar Instagram-account schreef ze: "Ze konden niet meer doen met deze duidelijke partijdigheid die we hebben ervaren van de scheidsrechters en de vreselijke psychologische druk die we met hen hebben doorstaan... Het nationaal elftal zal altijd in de harten blijven en altijd aan de top, geen troost voor de afgunstigen."

Lees ook: Walid Regragui op vertrekken?

Popster Saad Lamjarred uitte ook zijn "constante" steun aan de Atlas Leeuwen. Op sociale media sprak hij over de vele momenten van vreugde die het team op de gezichten van de fans heeft getoverd, vooral tijdens het wereldkampioenschap en andere wedstrijden, die in hun geheugen gegrift zullen blijven.

Actrice Souad Khayi deelde een foto van de Marokkaanse spelers na hun uitschakeling op sociale media, met het bijschrift: "We houden van jullie en zijn altijd trots op jullie... Marokko..."

Lees ook: Feestelijke sfeer in Algerije na uitschakeling Marokko (video)

Zangeres Manal Benchlikha reageerde eveneens op de vroege eliminatie van de Atlas Leeuwen uit de Afrika Cup in Ivoorkust. "Met jullie in goede en slechte tijden, altijd trots op jullie," liet ze weten in een bericht.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team