Zoeken

Latifa Raafat naar buitenland gevlucht door Escobar-zaak?

22 januari 2024 - 21:30 - Cultuur

©

De Marokkaanse zangeres Latifa Raafat heeft een einde gemaakt aan speculaties over haar vermeende vlucht uit Marokko vanwege haar betrokkenheid bij de zaak "Escobar van de woestijn", waarin haar ex-man, Ahmed Benbrahim, de hoofdverdachte is.

Om een einde te maken aan de geruchten, legde Latifa Raafat uit dat ze onlangs naar Parijs is gereisd voor een korte vakantie met haar dochter en echtgenoot. Ze ontkent dat ze Marokko is ontvlucht vanwege de zaak "Escobar van de woestijn".

Lees ook: Latifa Raafat veroordeeld

"Wie zegt dat Latifa naar het buitenland is gevlucht heeft gelijk, Latifa is gevlucht, maar in de armen van haar moeder, in haar huis, in haar land, omringd door haar liefhebbende familie," schreef ze in het bijschrift van een foto van haar en haar moeder, die ze op haar Instagram-account deelde.

Lees ook: "Escobar van de woestijn": Latifa Raâfat doet onthullingen over ex-man

In een eerdere video had de Marokkaanse zangeres haar relatie met haar ex-man, de Malinese drugsbaron Ahmed Benbrahim, verduidelijkt. Latifa Raafat gaf aan slechts 5 maanden een relatie met hem te hebben gehad en dat zij niet op de hoogte was van zijn criminele activiteiten.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team