Zoeken

Frankrijk geeft Manal Benchlikha onder druk visum

14 januari 2023 - 09:00 - Cultuur

©

De Marokkaanse zangeres Manal Benchlikha en haar echtgenoot hebben uiteindelijk een visum voor Frankrijk gekregen dankzij de tussenkomst van het ministerie van Cultuur.

Het probleem is opgelost voor Manal Benchlikha en haar echtgenoot. Ze hebben eindelijk hun visum voor Frankrijk ontvangen. "Ik wil het ministerie van Cultuur bedanken voor hun interventie. Het probleem is dankzij hen opgelost en we hebben onze visa ontvangen", schreef de zangeres op Instagram.

Lees ook: Frankrijk weigert visum aan Marokkaanse zangeres Manal Benchlikha

Afgelopen dinsdag had Manal Benchlikha in een bericht op hetzelfde sociale netwerk laten weten dat haar echtgenoot en zijzelf geen visum voor Frankrijk hadden gekregen. "Ze hebben ons dossier geweigerd. De reden is dat we niet hebben aangetoond over voldoende middelen te beschikken voor de duur van het verblijf en om terug te keren," vertelde ze in een video.

Lees ook: Marokkaanse zangeres Manal is getrouwd (video)

Er zat echter een fout in haar dossier. "Blijkbaar zat er een fout in het dossier..." gaf ze toe.Ze voegde eraan toe dat ze een verontschuldiging had ontvangen van de Franse ambassade. Ze hoopt dat een visum aanvragen minder moeilijk zal zijn voor Marokkanen. "Ik hoop dat al deze kleinigheden eens en voor altijd worden opgelost voor alle Marokkaanse burgers die een visum willen aanvragen voor de Schengenzone."

Bladna.nl

Bladna.nl - 2023 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team