Zoeken

Bondscoach Walid Regragui blikt terug op Afrika Cup

16 februari 2024 - 15:00 - Sport

©

Bondscoach Walid Regragui zal vrijdag voor het eerst in het openbaar spreken sinds de teleurstellende Afrika Cup in Ivoorkust.

De aankondiging werd woensdag gedaan door tv-zender Arryadia. Het interview zal worden uitgezonden om 22:30 uur in een speciale uitzending over de Afrika Cup 2023.

Lees ook: Amine Adli biedt excuses aan Marokkanen

De Marokkaanse voetbalbond (FRMF) heeft onlangs zijn vertrouwen in Walid Regragui uitgesproken en hem alle steun toegezegd om de Atlas Leeuwen naar betere resultaten te leiden. De voorzitter van de FRMF, Fouzi Lekjaa, heeft verschillende evaluatiegesprekken gehad met Walid Regragui over de prestaties van Marokko op de Afrika Cup.

Tijdens de besprekingen werden de verschillende voorbereidingsfases, de behaalde resultaten en de uitschakeling in de achtste finale, die tot grote teleurstelling bij het Marokkaanse publiek leidde, geanalyseerd. Ook de zwakke punten van het team, met name in de wedstrijd tegen Zuid-Afrika, werden besproken. Lekjaa benadrukte de noodzaak om hard te blijven werken, zodat het elftal en het Marokkaanse voetbal de positie kunnen herwinnen die ze verdienen.

Lees ook: Ivoorkust viert Marokko na Afrika Cup-overwinning

Het hoofddoel is om de Marokkaanse fans blij te maken tijdens de komende competities, te beginnen met de kwalificaties voor het WK 2026 en de voorbereiding op de Afrika Cup 2025, die in Marokko wordt georganiseerd.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team