Zoeken

Walid Regragui’s belofte aan de Marokkanen

19 februari 2024 - 19:00 - Sport

©

Na de vroege uitschakeling van Marokko in de achtste finales van de Afrika Cup in Ivoorkust, heeft bondscoach Walid Regragui zijn excuses aangeboden aan het Marokkaanse volk. Hij belooft hard te werken om "sterker terug te komen" in de komende wedstrijden.

In een interview met Arryadia vertelde Walid Regragui dat hij door de Franse coach Arsène Wenger gewaarschuwd was voor de gevolgen van de prestatie van de Atlas Leeuwen op het WK 2022 in Qatar. "Wenger heeft me in Doha gewaarschuwd voor de moeilijkheden die ik zou tegenkomen als ik de Afrika Cup niet zou winnen na de prestatie op het WK in Qatar", aldus Regragui.

Lees ook: Walid Regragui verliest vertrouwen van fans

De Marokkaanse coach erkent dat Wenger "gelijk had" en dat hij "de kritiek accepteert en begrijpt". Regragui bood vervolgens zijn excuses aan aan de Marokkaanse fans. "Ik vraag het Marokkaanse publiek om ons te vergeven voor deze uitschakeling. We zullen hard werken om de teleurstelling te compenseren in de komende wedstrijden. Iedereen was teleurgesteld... spelers, technische staf en bestuur, en niemand van ons heeft de vroege uitschakeling geaccepteerd", zei hij.

Lees ook: Afrika Cup: Walid Regragui biedt excuses aan en focust op toekomst

"We zullen werken aan de wederopbouw van het nationale team en we zullen vechten om het Marokkaanse publiek in de toekomst gelukkig te maken. Dat is voetbal, soms win je en soms verlies je, het is belangrijk om te leren van je fouten en sterker terug te komen."

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team