Zoeken

Ayem Nour smeekt Koning Mohammed VI om hulp

30 maart 2023 - 17:00 - Cultuur

©

Ayem Nour, animatrice van het programma TPMP People, zit al zes maanden vast in Marokko met haar zoon Ayvin, zonder de mogelijkheid om terug te keren naar Frankrijk. Ze smeekt om hulp van Koning Mohammed VI en de Franse president Emmanuel Macron.

"Uwe Majesteit, Mijnheer de President van de Republiek, dit is een oproep om hulp van een wanhopige moeder. Ik smeek u om mij te helpen", zegt Ayem Nour in een video die maandag op Instagram werd gedeeld. De jonge vrouw smeekt om "de Franse wet en gerechtelijke beslissingen toe te passen die al zijn genomen" en om haar en haar zoon terug te laten keren naar Frankrijk. "Ik smeek u om me niet van mijn kind te scheiden."

Lees ook: Ayem Nour bang om zonder zoon uit Marokko te worden gezet

Sinds 15 november 2022 zit Ayem Nour vast in Marokko met haar zoon Ayvin. Haar ex-man Vincent Miclet beschuldigt haar van kinderontvoering. "Mijn ergste nachtmerrie wordt werkelijkheid. Deze dierbare persoon met wie ik ooit mijn leven deelde, deze persoon die ik zo liefhad, is nu een vreemdeling geworden die ervoor kiest om ons hier vast te houden zonder zelfs maar te praten, zonder te antwoorden op de berichten die Ayvin, ons kind, heeft gestuurd", aldus Ayem huilend.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2023 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team