Zoeken

Ayem Nour beschuldigd van "ontvoering" zoontje in Marokko

19 november 2022 - 22:00 - Cultuur

©

De Franse influencer en realityster Ayem Nour wordt ervan beschuldigd haar zoon Ayvin in Marokko te hebben ontvoerd. De jonge moeder gaf woensdag live op het programma TPMP, haar versie van de feiten en die is heel anders dan die van Vincent Miclet, haar ex-man en vader van de zesjarige jongen.

De verdwijning van Ayvin werd dinsdag op Instagram bekendgemaakt door Vincent Miclet. "Maandagochtend, nadat ik mijn zoon op de Amerikaanse school had afgezet, haalde zijn moeder Ayem Nour hem van school af, met de medeplichtigheid van haar moeder Farida, zonder mijn toestemming. We hebben tot op het moment dat ik u spreek geen nieuws van Ayvin. Er is een klacht ingediend bij de Marokkaanse autoriteiten. Mijn zoon is op Marokkaanse bodem, maar ik weet niet waar. Iedereen die hem ziet of kan lokaliseren, wordt gevraagd het me te laten weten," schreef hij.

Lees ook: Naziha vecht om haar ontvoerde kinderen terug te krijgen

Ayem Nour vertelde dat ze zelf de voogdij heeft over de 6-jarige jongen in Frankrijk en dat ze hem regelmatig naar Marokko brengt om tijd door te brengen met zijn vader Vincent Miclet, die daar woont. De jonge vrouw nam het woord woensdag omdat ze zich overweldigd voelde door de psychologische druk en intimidatie van haar rijke ex-man. "Mijn relatie met mijn ex-man is chaotisch. Vol chantage, bedreigingen, dwang en psychologische intimidatie. Het duurt al jaren en ik probeer de glimlach op mijn gezicht te behouden om publiekelijk goed over te komen," zei ze in een audiobericht dat op TPMP werd uitgezonden.

De 33-jarige moeder is wanhopig. "Hij heeft een klacht ingediend voor kinderontvoering terwijl er geen ontvoering is, want ik heb de voogdij. Vanmorgen ontdekte ik dat hij ook een klacht heeft ingediend zodat ik het Marokkaanse grondgebied niet kan verlaten. Momenteel zit ik met mijn zoon vast in Marokko want hij wil het paspoort van mijn zoon niet teruggeven. Hij sloeg publiekelijk alarm op sociale media, waardoor ik mijn kamer niet meer kan verlaten omdat mensen foto’s van mij nemen zonder mijn medeweten. Ik leef in een nachtmerrie, ik zit opgesloten in mijn kamer, ik ben in paniek, ik ben bang dat hij komt en dat we ruzie krijgen. Het is erg ingewikkeld, de wetten hier zijn niet hetzelfde."

Lees ook: Belg in Marokkaanse gevangenis na valstrik van ex-vrouw

Volgens Ayem Nour straft haar ex-man haar omdat zij hun relatie verbrak. "Hij is financieel een heel belangrijk persoon en hij chanteert me hier vaak mee, waarbij hij voortdurend zegt: ’Ik ben een man met macht, ik heb een leger advocaten, ik heb veel geld, je haalt het niet, ik ga het kind van je afnemen’", aldus de realityster. Ze vertelt dat ze de afgelopen 5 jaar onder deze "psychologische druk" en "intimidatie" heeft gestaan. "Ik vraag me af waarom ik mezelf nog niet gedood heb. Ik kan er niet meer tegen! Ik ben uitgeput, ik wil gewoon alleen gelaten worden met mijn zoon", besloot ze met een trillende stem.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team