Zoeken

Marokkaanse nachtmerrie Ayem Nour eindelijke voorbij

2 oktober 2023 - 12:00 - Cultuur

©

Ayem Nour was maandenlang geblokkeerd in Marokko vanwege beschuldigingen van kinderontvoering door haar ex-man, Vincent Miclet. Nu is ze met positief nieuws terug in Frankrijk.

Afgelopen zaterdag deelde de tv-persoonlijkheid op social media dat zij en haar zoon Ayvin weer thuis zijn. "Mijn hart voelt als een tollende tol, overweldigd door intense emoties. De liefde van mijn leven, mijn zoon Ayvin en ik zijn eindelijk terug in Frankrijk," schreef ze, verwijzend naar een "onbeschrijfelijk" gevoel van opluchting.

Lees ook: Ayem Nour smeekt Koning Mohammed VI om hulp

Nour gaat dieper in op de omvang van haar strijd. "Ik heb veel gevechten gekend en gevoerd, maar dit was veruit het grootste en meest overweldigende dat ik ooit heb moeten aangaan: vechten voor het welzijn en de balans van mijn zoon." Ze voegt eraan toe dat het nu haar missie is om ervoor te zorgen dat vrouwen en kinderen worden gehoord en beschermd. Ze betuigt ook dankbaarheid aan degenen die haar tijdens deze beproeving hebben gesteund, met speciale dank aan haar moeder. "Mama, jij bent mijn koningin. Dank aan mijn geliefde Frankrijk en Marokko, en aan alle instellingen."

Lees ook: Ayem Nour na maanden problemen in Marokko op filmfestival Cannes

Het drama begon toen Nour in november 2022 in Marokko geblokkeerd raakte nadat haar ex-man haar had beschuldigd van het ontvoeren van hun kind. In haar wanhoop deed ze destijds een beroep op Koning Mohammed VI en de Franse president Emmanuel Macron.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team