Zoeken

Ayem Nour bang om zonder zoon uit Marokko te worden gezet

28 januari 2023 - 11:00 - Cultuur

©

Woensdag heeft reality tv-ster Ayem Nour in een Instagram livestream het geschil tussen haar en haar ex-man Vincent Miclet aangesneden en haar angst geuit om zonder haar zoon uit Marokko te worden uitgezet.

Drie maanden geleden kwam Ayem Nour, columniste van het programma "Touche pas à mon poste", met haar zesjarig zoontje Ayvin naar Marokko om de vader, miljardair Vincent Miclet, te bezoeken. Helaas veranderde wat gepland was als een meerdaags bezoek in een getouwtrek tussen de twee ex-echtgenoten. Ayem Nour beschuldigt haar ex-man ervan het paspoort van haar zoon in beslag te hebben genomen en hem met een list te hebben meegenomen, hoewel hij de voogdij niet heeft, meldt purepeople.

Lees ook: Van ontvoering beschuldigde Ayem Nour doet nieuwe onthullingen over ex-man

Ayem Nour zal zich vanaf 15 mei in een niet-legale situatie in Marokko bevinden en riskeert daarom het land uit te worden gezet. Op Instagram legde ze uit dat ze telkens weer heeft geprobeerd een compromis te vinden met haar ex-man, maar zonder succes. "Ik kan niet verbergen dat ik geen goed humeur heb. Ik probeer zo hard mogelijk te vechten," zei ze. De twee ouders en het kind hebben een afspraak bij de kinderrechter op 14 februari. "Maar hoe kan ik zonder pas gaan als ze me er vandaag nog steeds geen geven voor mijn zoon? Ik ben erg bang dat ze me zullen vertellen dat ik hier niet kan blijven. De vader doet er alles aan om mij op alle niveaus te onderdrukken. Financieel ook. Hij bekommert zich niet eens om zijn kind," zei ze geëmotioneerd.

Lees ook: Wanhopige Ayem Nour nog steeds vast in Marokko

Ayem Nour is, ondanks de moeilijkheden en het risico op uitzetting, niet van plan Marokko te verlaten zonder haar zoon. Zij heeft aangekondigd dat zij in hongerstaking zou gaan als dat nodig is om haar zaak te winnen. Zij verklaart dat zij van de Franse autoriteiten de voogdij over haar zoon heeft gekregen en niet van plan is hem door geweld of misleiding te verlaten.

Bladna.nl