Zoeken

Zangeres Vitaa steunt Ayem Nour, die vastzit in Marokko met haar zoon

27 juni 2023 - 20:00 - Marokko

©

Vitaa sprak op Instagram haar steun uit aan Ayem Nour, die al maanden samen met haar zoon Ayvin in Marokko vastzit vanwege een juridische strijd met haar ex-partner, de zakenman Vincent Miclet, met betrekking tot de voogdij over het kind.

De voormalige reality Tv-ster deelde zaterdag een video van haar zoon dansend in een auto op haar Instagram-account, samen met de volgende tekst: "Zoals Vitaa ook zei, het leven heeft dit gewild. Maar als ik hem zo zie, dan zeg ik tegen mezelf dat ik nog steeds meer dan genoeg kracht heb om te vechten. Mijn zonnestraal, dit kleine wezen. Ik zou voor jou sterven, mijn zoon". Vitaa reageerde een paar uur later op de post. "Sterkte mijn zus en kusjes aan de kleine Ayvinou", schreef de zangeres.

Lees ook: Ayem Nour na maanden problemen in Marokko op filmfestival Cannes

Ayem Nour en haar ex-man Vincent Miclet vechten al maandenlang een juridische strijd uit om de voogdij over hun 6-jarige zoon Ayvin te verkrijgen. In een post op zijn Instagram-account beschuldigde de zakenman Ayem Nour op dinsdag 15 november van de ontvoering van het kind. "Op maandagochtend, nadat ik mijn zoon op de Amerikaanse school had afgezet, kwam zijn moeder Ayem Nour, in medeplichtigheid met haar moeder Farida, hem van de school halen [...] We hebben, tot op het moment dat ik jullie spreek, geen nieuws van Ayvin", schreef hij, eraan toevoegend dat hij een klacht had ingediend.

Lees ook: Ayem Nour smeekt Koning Mohammed VI om hulp

Vincent Miclet deed ook een beroep op zijn abonnees om hem te helpen zijn zoon te vinden. "Iedereen die hem ziet of lokaliseert, laat het me alsjeblieft weten. Bedankt," voegde hij eraan toe. Ayem Nour reageerde de volgende dag in het C8-programma "Touche pas à mon poste" om haar versie van de gebeurtenissen te geven. Ze beschuldigde Vincent Miclet van manipulatie om haar te verhinderen naar Frankrijk terug te keren met haar zoon, van wie hij het paspoort in zijn bezit zou hebben. In haar wanhoop riep de reality-tv-ster aan president Emmanuel Macron en Koning Mohammed VI om hulp.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team