Zoeken

Arsenal speler Thomas Partey in koppel met Marokkaanse?

22 mei 2022 - 09:00 - Sport

©

Thomas Partey, Ghanees international en Arsenal FC middenvelder die zich in maart van dit jaar tot de Islam bekeerde, zou een relatie hebben met een Marokkaanse vrouw. Foto’s en video’s van zijn vermeende vriendin doen de gemoederen verhitten.

Thomas Partey zou zijn relatie met zijn Ghanese vriendin hebben beeïndigd en zou nu een koppel vormen met een Marokkaanse vrouw uit Londen die radiologe van beroep is en werkt aan de Cambridge Academy of Science and Technology, meldt Ghanaweb.

Lees ook: Dochter Johnny Depp en Marokkaanse rapper Yassine Stein een koppel?

De jonge vrouw, Sarah Bella, plaatste twee video’s van zichzelf en de Ghanese middenvelder terwijl ze fun hebben bij een wedstrijd van Arsenal. Dit zorgde voor opschudding in de Ghanese media. Ook werden de twee samen in een auto gezien terwijl ze luisterden naar het liedje "Love nwantiti" van de Nigeriaanse zanger C Kay.

Lees ook: Romantische vakantie voor Achraf Hakimi en Hiba Abouk

Sarah Bella zou de reden zijn waarom de Arsenal FC middenvelder zich tot de Islam bekeerde. In maart werden foto’s op sociale media geplaatst waarop te zien is hoe Thomas Partey opgewekt naast een imam poseert en een koran vasthoudt.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2022 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team