Zoeken

Thomas Partey door Marokkaanse vriendin van verkrachting beschuldigd

10 juli 2022 - 19:50 - Sport

©

De Ghanese international en Arsenal-middenvelder Thomas Partey wordt verdacht van de verkrachting van zijn Marokkaanse vriendin, Sarah Bella, een radiologe die bij de Cambridge Academie van Wetenschap en Technologie werkt.

Volgens verschillende media trouwden de twee vorige maand in Spanje, maar vrienden van Partey ontkennen dat en stellen dat de voetballer zich wel tot de Islam heeft bekeerd en zijn naam heeft veranderd, maar dat hij had geweigerd om te trouwen met Sarah Bella.

Lees ook: Arsenal speler Thomas Partey in koppel met Marokkaanse?

Ghpage bericht dat de verkrachting in dezelfde maand in Spanje zou hebben plaatsgevonden. Maar Thomas Partey zou zich in de periode waarin hij de jonge vrouw zou hebben misbruikt, echter in Ghana hebben bevonden. "Thomas Partey wordt van alle beschuldigingen vrijgesproken omdat het Openbaar ministerie de beschuldigingen van verkrachting tegen de voetballer heeft verworpen vanwege een tekort aan bewijs." De zaak is nog niet afgerond omdat een andere vrouw "hem onterecht ook van verkrachting heeft beschuldigd," aldus het blad. Een vrouw van rond de twintig heeft op 4 juli aangifte tegen hem gedaan. Een Ghanese voetballer werd in deze zaak gearresteerd volgens SportsBible, maar er wordt niet bij vermeld of het om Partey gaat.

Lees ook: Thomas Partey na bekering met Marokkaanse getrouwd

De middenvelder van Arsenal heeft niet op de beschuldigingen gereageerd. Hij zou ruim 800.000 euro hebben uitgegeven tijdens zijn reis in Spanje met Sarah Bella.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team