Zoeken

Staat Chelsea op het punt om Hakim Ziyech te ’verkopen’?

25 mei 2022 - 17:50 - Sport

©

Chelsea is bereid om afscheid te nemen van middenvelder Hakim Ziyech. Zijn contract loopt nog tot 2025. Met de komst van de nieuwe eigenaar van de Londense club, zullen er naar verwachting wissels worden doorgevoerd.

Staat de Marokkaanse international op de lijst van vertrekkers? "Chelsea is nu klaar om Hakim Ziyech te verkopen mocht hij een interessant bod krijgen," schreef de Italiaanse transfer-journalist Fabrizio Romano. Met de komst van de nieuwe eigenaar zal de Londense club naar verwachting rekruteren en zal de Atlas Leeuw zijn positie verlaten.

Lees ook: Mazraoui spreekt over band met Ziyech en Labyad

Hakim Ziyech kwam in 2020 vanuit Nederland naar Chelsea maar heeft bij Chelsea niet kunnen schitteren. Dit seizoen heeft hij 8 doelpunten gescoord en 5 assists gegeven in 44 wedstrijden.

Lees ook: Hakim Ziyech naar Manchester United?

Blues-coach Thomas Tuchel heeft de vraag naar rekrutering uitgesproken. Hij zei dat de prestaties van de aanvallende spelers de club niet in staat stellen "beter te presteren". "We hebben ’super-prestatie’ nodig als we dichter bij de top twee teams willen komen," zei hij. Chelsea is van plan om nieuwe middenvelders aan te werven.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2023 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team