Zoeken

Milan en Marseille strijden om Hakim Ziyech

1 juli 2022 - 20:20 - Sport

©

Bij welke club, AC Milan of Olympique Marseille, zal de Marokkaanse international Hakim Ziyech tekenen? Het antwoord komt in de komende dagen, al schijnt de Italiaanse club zeer ver gevorderd te zijn in de onderhandelingen met Chelsea.

Volgens Calciomercato is de kans dat Ziyech naar Milaan verhuist zeer groot. Sommige media meldden eerder dat de twee clubs het eens waren geworden over een bedrag van minder dan 30 miljoen euro. De Londense club hoopt echter op een hogere prijs voor de Marokkaanse speler.

Lees ook: Transfer Hakim Ziyech naar AC Milan bijna rond?

Vast staat dat Ziyech deze zomer zal vertrekken. Hij staat niet meer in de plannen van Thomas Tuchel, die zijn oog heeft laten vallen op Raheem Sterling van Manchester City en Raphinha van Leeds. Toch betekent de wens om de Marokkaanse international te laten gaan niet dat hij voor een lage prijs verkocht zal worden. Milaan zou bereid zijn 20-25 miljoen euro te betalen voor een leendeal met koopoptie. In tegenstelling tot de Italiaanse club heeft Marseille nog geen cijfers bekendgemaakt.

Lees ook: Jaarsalaris Ziyech obstakel voor Milaan

Het salaris van Ziyech, 6,5 miljoen euro bruto per jaar bij Chelsea, is het enige punt waarover op het ogenblik niet onderhandeld kan worden.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2022 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team