Zoeken

Dochter Johnny Depp en Marokkaanse rapper Yassine Stein een koppel?

19 oktober 2021 - 12:00 - Cultuur

©

Lily-Rose Depp, de dochter van Vanessa Paradis en Johnny Depp, zou volgens foto’s die op internet zijn gedeeld, de liefde hebben gevonden in de armen van rapper Yassine Stein uit Casablanca. De twee geliefden werden gespot terwijl ze heel dicht bij elkaar door de straten van Parijs liepen.

Lily-Rose Depp, die bekend staat om haar discretie met betrekking tot haar liefdesleven, heeft zich toch laten gaan in de straten van Parijs in de armen van de Marokkaanse rapper, die haar over haar breuk met Thimothée Chalamet heen helpt te komen. Afgelopen augustus leek ze een relatie te hebben met de Amerikaanse acteur Austin Butler, maar dat bleek niet kloppen. Ze zou dolverliefd zijn op Yassine Stein.

Lees ook: Johnny Depp en Robert Pattinson voor opnames in Marokko

Arm in arm en hand in hand, genoten Lily-Rose Depp en Yassine Stein van de zon in de straten van Parijs, dicht bij elkaar, samenzweerderig en gelukkig. Er is een goede kans dat de twee jongeren hun relatie officieel maken.

Lees ook: Marokkaanse Lara Croft verloofd met Professor Green

Op sociale media worden veel vragen gesteld over de gelukkige jongeman die, volgens hier en daar gesprokkelde informatie, een rapper is die zijn eerste schreden op het podium zette aan de zijde van de rapper Lomepal. In 2020 bracht hij zijn eerste album ’Hayat’ uit.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2021 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team