Zoeken

Ophef om aanwezigheid Riyad Mahrez en Islam Slimani op Lachfestival Marrakech

20 juni 2022 - 11:40 - Sport

©

Sommige fans van het Algerijns nationaal elftal hebben kritiek op de aanwezigheid op het Lachfestival van Marrakech, van de historische doelpuntenmaker van de Groenen, Islam Slimani, en de aanvoerder van de Fennecs, Ryad Mahrez.

Islam Slimani, topscorer in de geschiedenis van het Algerijns elftal, ontmoette zijn ploegmaat Ryad Mahrez in Marrakech. Samen drukten de twee spelers met hun aanwezigheid hun stempel op het Lachfestival van Marrakech, dat dit jaar zijn tiende verjaardag viert. Foto’s en video’s van hun aanwezigheid gingen viral op sociale media. Dit leidde tot verhitte polemieken.

Lees ook: Vakantie Riyad Mahrez in Marokko zorgt voor ophef in Algerije

Sommige fans van de Algerijnse nationale ploeg, die de vakantie van Ryad Mahrez in Marrakech nog niet hebben verteerd, hekelden de aanwezigheid van de twee Algerijnse spelers op het feest van Jamel Debbouze

Lees ook: Marokkaanse humorist Jamel Debbouze beschuldigd van complot tegen Algerije (video)

Mohamed Khazrouni, voormalig Algerijns voetballer en columnist voor de Algerijnse televisiezender Al-Bilad, beschuldigt Debbouze ervan te hebben samengespannen tegen Algerije tijdens de scheidsrechterlijke beslissing in de play-offs van de wereldbeker 2022 tussen Algerije en Kameroen. Hij beweert dat de Gambiaanse referee Bakary Gassama contacten had met Frankrijk en zich door de Franse Marokkaan liet beïnvloeden.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2022 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team