Zoeken

APM Terminals Tanger is beste terminal van 2021

20 december 2021 - 11:20 - Economie

©

APM Terminals in Tanger Med is uitgeroepen tot "World’s Best Terminal" voor 2021, en verslaat daarmee 75 havenoperatoren van APM Terminals wereldwijd.

APM Terminals Tanger is een toonaangevende operator in Marokko, met directe diensten naar 170 havens in 67 landen over de hele wereld, en werd verkozen onder 75 terminals in meer dan 40 landen. De onderscheiding benadrukt de uitzonderlijke prestaties van APM Terminals Tanger op het gebied van klanttevredenheid, ontwerp en de verwezenlijking van een nieuw operationeel model gebaseerd op standaardisatie.

Lees ook: Tanger Med streeft top 20 op wereldniveau

In een persbericht benadrukt APM Terminals dat verschillende factoren hebben bijgedragen aan deze prestatie. Grote troeven zijn onder meer de sociale stabiliteit van het bedrijf, de grote personeelsbetrokkenheid, de hoge operationele flexibiliteit en de constante beschikbaarheid en betrouwbaarheid van de behandelingsapparatuur.

Lees ook: Haven Tanger Med op weg naar nieuw record

APM Terminals heeft zijn groei voortgezet en bereikt een volume van meer dan 2 miljoen TEU op 800 meter kade en meer dan 900 stopplaatsen, in de beste operationele- en veiligheidsomstandigheden en dit ondanks de coronapandemie, onderstreept dezelfde bron.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2022 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team