Zoeken

Afrika Cup: Royal Air Maroc verlaagt ticketprijzen

28 januari 2024 - 15:00 - Sport

©

De onvrede van Marokkaanse voetbalfans over de hoge ticketprijzen om het Marokkaans elftal te gaan steunen in Ivoorkust tijdens de 34e editie van de Afrika Cup, lijkt vruchten af te werpen.

Royal Air Maroc heeft aangekondigd dat, in geval van een kwalificatie van Marokko voor de kwartfinales, speciale vluchten zullen worden georganiseerd van Casablanca naar Yamoussoukro, de administratieve hoofdstad van Ivoorkust, waar de volgende wedstrijd zal plaatsvinden. Dit pakket zal betaalbaar zijn en omvat een retourticket voor dezelfde dag, inclusief een toegangskaartje voor het stadion.

Lees ook: Afrika Cup: Marokkaanse fans woedend op Royal Air Maroc

Marokko verzekerde zich van de eerste plaats in groep F door Zambia met 0-1 te verslaan. De Atlas Leeuwen spelen in de achtste finales op dinsdag om 21.00 uur (Marokkaanse tijd) tegen Zuid-Afrika in het stadion Laurent Pokou in San Pedro. Bij kwalificatie voor de kwartfinales wordt verwacht dat Marokkaanse supporters massaal naar Yamoussoukro zullen komen via de speciale vluchten die tussen het vliegveld van Casablanca en dat van Yamoussoukro zullen worden georganiseerd.

Lees ook: Straat naar Hakim Ziyech vernoemd in Ivoorkust?

Eerder deze week bekritiseerden Marokkaanse fans de hoge vliegprijzen naar Ivoorkust met Royal Air Maroc, die meer dan 6000 dirham bedroegen. Ze riepen Fouzi Lekjaa, voorzitter van de Marokkaanse voetbalbond (FRMF), op om in te grijpen en een samenwerking met de nationale luchtvaartmaatschappij aan te gaan voor redelijk geprijsde vluchten naar het gastland van de Afrika Cup.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team