Zoeken

Marokko bereidt wedstrijd in Yamoussoukro voor in geval van overwinning op Zuid-Afrika

30 januari 2024 - 19:00 - Sport

©

De Marokkaanse voetbalbond (FRMF) heeft een technische commissie naar Yamoussoukro in Ivoorkust gestuurd om de praktische regelingen te treffen voor het verblijf, vervoer en de trainingssessies van de Atlas Leeuwen in het geval van een overwinning op Zuid-Afrika in de achtste finales van de Afrika Cup.

De FRMF heeft de commissie opdracht gegeven om een geklasseerd hotel voor het Marokkaans team te reserveren, een trainingsveld te vinden, en alle details met betrekking tot hun verplaatsing naar Yamoussoukro te onderzoeken, in geval van een overwinning op Zuid-Afrika en een kwalificatie voor de kwartfinales van de Afrika Cup.

Lees ook: Zuid-Afrika wil voor verrassing zorgen tegen Marokko

Het doel van de FRMF is om optimale omstandigheden te creëren voor de Atlas Leeuwen, vergelijkbaar met de huidige situatie in San Pedro. De voetbalbond zal beslissen of het team naar Yamoussoukro wordt verplaatst in geval van kwalificatie, of dat ze in San Pedro blijven gezien de korte afstand van 363 kilometer tussen de twee Ivoriaanse steden.

Lees ook: Afrika Cup: maakt Marokko kans tegen Zuid-Afrika?

Het team van coach Walid Regragui neemt het op tegen Zuid-Afrika op dinsdag om 21:00 uur in het Laurent Pokou-stadion in San Pedro. Bij winst zullen de Atlas Leeuwen in de kwartfinales spelen tegen Kaapverdië.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team