Zoeken

Wereld-Marokkaan vervolgd voor bigamie

3 december 2020 - 13:40 - Marokkanen in het buitenland

©

Een Marokkaan die in het buitenland woont, heeft zichzelf moeilijkheden op de hals gehaald. De man wordt vervolgd wegens valsheid in geschrifte en bigamie, naar aanleiding van een klacht van zijn eerste vrouw.

Oorspronkelijk afkomstig uit Sebaa Ayoun in de regio van Meknes, was de vader van drie kinderen erin geslaagd om een ​​bewijs van celibaat te verkrijgen. Dankzij de valse getuigenis van een tiental personen en de medeplichtigheid van een medewerker bij de dienst voor de legalisatie van handtekeningen, kon de man hertrouwen.

Zijn eerste vrouw werd op de hoogte gebracht van de nieuwe burgerlijke staat van haar man en besloot juridische stappen te ondernemen. De man werd op bevel van de procureur-generaal aangehouden en de Koninklijke gendarmerie arresteerde alle verdachten na een onderzoek.

Na de politiehechtenis staat de man een gevangenisstraf te wachten van 6 tot 24 maanden. Zijn medeplichtigen zullen worden voorgeleid aan de procureur-generaal bij de rechtbank van eerste aanleg in Meknes.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team