Zoeken

Marokko: man aangehouden voor aanranding verpleegster met corona

17 november 2020 - 21:40 - Marokko

©

Een bewaker in het Mohammed V ziekenhuis in Meknes werd gearresteerd voor de poging tot verkrachting van een verpleegster die positief testte op het coronavirus. Een onderzoek is geopend.

Een commissie van het ministerie van Volksgezondheid bezocht het Mohammed V ziekenhuis in Meknes om een ​​poging tot verkrachting van een verpleegster te onderzoeken nadat zij een klacht heeft ingediend.

Het slachtoffer is verpleegster in een ziekenhuis in Azrou en kwam naar het ziekenhuis in Meknes voor een radiologisch onderzoek. Ze werd onthaald door de bewaker die zich liet doorgaan voor de radioloog van het centrum.

Nadat de bewaker erin geslaagd was om een CT-scan van haar longen te maken, zou hij hebben geprobeerd om haar te verkrachten. Hij stuurde haar naar de vierde verdieping om het resultaat van de scan aan de hoofdarts voor te leggen. Daar realiseerde het slachtoffer dat ze in de val was gelokt toen ze merkte dat de kantoren verlaten waren. De beschuldigde wilde haar verkrachten, maar het slachtoffer slaagde erin om te ontsnappen en diende een klacht in tegen hem.

Na onderzoek werd de vermeende dader aangehouden en in politiehechtenis geplaatst. Hij wordt vervolgd voor poging tot verkrachting.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team