Zoeken

Casablanca: 11 arrestaties tijdens beschonken avondje, waaronder zoon van generaal

26 februari 2021 - 10:40 - Marokko

©

De gerechtelijke politie van Casablanca heeft in een villa elf personen aangehouden, waaronder de zoon van een generaal, een bekend model en zakenmensen. Ze vierden een feestje met alcoholische dranken en worden vervolgd wegens het overtreden van de coronamaatregelen, openbaar dronkenschap en drugsgebruik.

Het begon allemaal met een klacht die door buurtbewoners werd ingediend bij de procureur des Konings. Er werd een onderzoek ingesteld waarna de gerechtelijke politie van Casablanca afgelopen vrijdag een onaangekondigde inval heeft gedaan in een villa in een luxe residentie meldt Assabah.

In totaal werden elf dronken mensen gearresteerd. Onder hen de zoon van een generaal, een bekend model, een zakenvrouw, en een ondernemer die verschillende restaurants en nachtclubs bezit. Tijdens de huiszoeking namen de rechercheurs verschillende flessen alcohol, cocaïne, een versterker en andere voorwerpen in beslag.

De huurder van de villa zou zijn gevlucht voor de komst van de rechercheurs. Deze man, bekend in de zakenwereld, zal in de komende dagen aangehouden worden. Hij wordt beschuldigd van het organiseren van feestjes waar deelnemers alcohol drinken en cocaïne gebruiken.

Na hun arrestatie werden alle beklaagden in hechtenis genomen en voorgeleid aan de openbare aanklager. Zij worden vervolgd wegens overtreding van de noodtoestand op het gebied van de volksgezondheid, openbare dronkenschap en drugsgebruik.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team