Zoeken

Afrika Cup 2024: waar en wanneer Marokko-Congo Kijken?

21 januari 2024 - 13:00 - Sport

©

Marokko treft deze zondag 21 januari 2024 de Democratische Republiek Congo in zijn tweede wedstrijd van de Afrika Cup in Ivoorkust.

Na een sterke start met een 3-0 overwinning op Tanzania, zoeken de Atlas Leeuwen nu naar een plek in de achtste finales. De wedstrijd start om 15:00 uur in het Laurent Pokou Stadion in San Pédro. De wedstrijd is live te volgen op de zenders Arryadia TNT, Bein Sport HD 1 Max, Bein Sport HD 2 Max en Canal+ CAN.

Lees ook: Wedstrijd Marokko-Congo: wat maakt Walid Regragui bang?

Enkele dagen voor deze belangrijke wedstrijd uitte de Marokkaanse bondscoach Walid Regragui zijn zorgen over het tijdstip van de wedstrijd (14:00 lokale tijd) vanwege de verwachte hitte op dat moment van de dag. "Ik begrijp niet hoe we op dit tijdstip kunnen spelen, voor het toernooi, voor het imago van ons voetbal... Maar we zullen ons aanpassen, we hebben geen keuze," zei Regragui in een persconferentie na de overwinning op Tanzania.

Lees ook: Bondscoach Congo heeft strategie om Marokko te verslaan

"In Afrika vecht je niet alleen tegen de tegenstander, maar ook tegen de klimatologische omstandigheden. Dit is een toernooi dat gewonnen zal worden op de bank en door het beheer van de sterke momenten," voegde de Marokkaanse coach eraan toe.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team