Zoeken

Marokko-Congo: Walid Regragui verwacht zware wedstrijd

21 januari 2024 - 08:00 - Sport

©

Het Marokkaans elftal staat deze zondag voor een uitdagende ontmoeting met de Democratische Republiek Congo in de Afrika Cup, die momenteel in Ivoorkust plaatsvindt. Dit volgt op hun indrukwekkende 3-0 overwinning tegen Tanzania afgelopen woensdag in de openingswedstrijd van groep F.

In een verklaring aan de website van de Marokkaanse voetbalbond, uitte Walid Regragui zijn tevredenheid over de sterke start van zijn team en benadrukte dat deze overwinning een positieve impact zal hebben op de moraal van de spelers voor de rest van het toernooi. Hij onderstreepte ook het belang van hard werken en focus, waarbij hij de spelers prees voor hun inzet en teamgeest, die ook duidelijk zichtbaar was tijdens de trainingssessie van donderdag.

Lees ook: "Walid Regragui weet hoe hij wedstrijden moet leiden"

Walid Regragui is druk bezig met het finetunen van zijn strategie voor de wedstrijd tegen de Democratische Republiek Congo, gepland voor zondag om 15:00 uur in het Laurent Pokou-stadion in San Pedro. Met deze wedstrijd in het vooruitzicht, blijft de sfeer in het Marokkaanse kamp optimistisch maar gefocust.

Lees ook: Bondscoach Congo heeft strategie om Marokko te verslaan

Momenteel staat Marokko aan de leiding in Groep F met 3 punten, gevolgd door de Democratische Republiek Congo en Zambia, elk met 1 punt, en Tanzania zonder punten. Deze tweede wedstrijd is cruciaal voor het Marokkaans elftal dat zijn sterke positie in het toernooi wil behouden.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team