Zoeken

Afrika Cup 2024: om hoe laat en op welk zender wordt Marokko-Tanzania uitgezonden?

17 januari 2024 - 08:00 - Sport

©

De Afrika Cup 2024 verwacht deze woensdag 17 januari een spannende wedstrijd tussen Marokko - halve finalist van het laatste Wereldkampioenschap - en Tanzania.

De wedstrijd tussen de Atlas Leeuwen en de Kilimandjaro Stars wordt gespeeld in het Laurent Pokou-stadion in San Pedro en is een belangrijk duel voor het Marokkaans elftal.

Lees ook: Atlas Leeuwen "klaar voor Tanzania"

De wedstrijd begint om 18:00 uur in Marokko, Nederland en België. Fans kunnen de wedstrijd volgen op de zenders beIN Sports HD 2 Max - beIN Sports HD 1 Max, die de exclusieve uitzendrechten hebben voor de Afrika Cup in het Midden-Oosten en Noord-Afrika. De wedstrijd is ook online te volgen via de TOD-app, de beIN Connect-app en op het Marokkaanse TNT-kanaal.

Lees ook: Wedstrijd Marokko-Tanzania: Algerijnse coach uit ernstige beschuldigingen

Walid Regragui gaf op dinsdag een persconferentie in het Laurent Pokou-stadion in San Pedro. Op maandag hebben de Atlas Leeuwen hun inspanningen opgevoerd in voorbereiding op hun eerste wedstrijd tegen Tanzania. Dit biedt de technische staf de gelegenheid om de voortgang van de spelers te beoordelen en de laatste details te verfijnen voor de start van de wedstrijd.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team