Zoeken

Wapens en drugs in beslag genomen in Nador

6 juli 2021 - 19:00 - Marokko

©

De gerechtelijke politie van Nador heeft zeven personen gearresteerd die ervan worden verdacht deel uit te maken van een crimineel netwerk dat betrokken is bij de internationale handel in drugs en psychotrope middelen.

In totaal zijn 61 pakketten hasj in beslag genomen in een opslagplaats en 28 andere in een bedrijfsvoertuig. Het is het resultaat van een gelijktijdig uitgevoerde operatie in de regio’s Oulad Tayeb, Zeghanghane en Selouane bij Nador. In een verklaring zegt de Nationale Veiligheidsdienst (DGSN) dat de hoeveelheid hasj die bij deze interventie in beslag werd genomen, op drie ton wordt geraamd. De hasj was bestemd voor de internationale handel.

Lees ook: Grote drugsvangst in Al Hoceima

De grondige huiszoekingen hebben ook geleid tot de inbeslagneming van zeven auto’s van verschillende types, vijf jachtgeweren, waarvan één met een vizier, 63 patronen, mobiele telefoons, een motorfiets, messen en een geldbedrag dat vermoedelijk afkomstig is van deze criminele activiteit.

De verdachten zijn tussen 20 en 39 jaar oud. Ze werden in hechtenis genomen voor het onderzoek naar de mogelijke lokale en internationale vertakkingen van deze criminele activiteit.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2022 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team